tisdag 26 juni 2018

Ännu ett perfekt sommarväder



Även idag värmer solens strålar oss frusna själar. Nu är nog de flesta själarna upptinade och varma vid det här laget. Kan inte minnas att det varit ihållande sommar så länge någon gång.
10 dagar har vi nu sovit och bott på vår nya adress.
Det känns faktiskt som vi bara är på semester.
Ännu kryssar vi mellan kartonger och lådor, har papper på golven och letar ständigt efter kläder och husgeråd. Men, allt har en övergång så snart nog har vi fått så pass iordning att lägenheten kan kännas beboligt


Klaga ska vi inte göra över promenadstråken vi går med hundarna. Grönska och vackert . Jag vet att vi kommer trivas här. Hundarna trivs redan.


Tror bestämt att även Brutus Lejonkung trivs. Han har tagit sig ut på uteplatsen idag. Här var det mycket att undersöka. Det blir nog fler besök här, kanske redan i morgon.

Idag har mannen och jag ätit julmat. Jo, ni läste rätt. Det serverade brunkål och skinka idag. Varför??? Jo för det fanns inte en rimlig chans att få in allt i nya frysen ( vi har bara en frys mot tidigare två). Nåja vi ska inte klaga, kyl och frys fulla av mat så det kommer inte gå någon nöd på oss på lång tid.

Kanske hörs vi i morgon. Då är det en annan tid och en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar