fredag 14 april 2023

inuti vad?




Ibland är det svårare än annars att finna något att skriva om. Idag är en sådan dag.
Då får jag ta till en nödlösning. Det får bli en variant av " vad är det människan fotograferat" och den kallar jag för "inuti vad". Min fråga är ju så klart, vad är det ni ser??
Jag börjar lite enkelt så här första gången jag använder denna rubrik.
Föremålet är ett mycket vanligt hushållsredskap som finns i de flesta hem. Föremålet är matnyttigt och ändamålsenligt. Praktiskt till mycket och ibland helt nödvändigt. Finns också i massa storlekar och utförande.

Så till något helt annat. igår rev jag mitt påbörjade pussel då jag insåg att även om jag skulle klara av att lägga det så gav det mig ingen glädje. Bara sorg och tristess. Får väl öppna upp ett nytt någon dag.

Vill jag flytta?? Eller är det bara tristessen över att våra fina grannar snart lämnar detta område. Nä, jag vill inte flytta, det bara känns så ibland. Vi har ju fler fina grannar och vi kanske får nya fina grannar. Se positivt som mannen både säger och gör. 
Dock ger dagens väder inte någon positiv och glad stämning. Mulet och grått och någon enstaka regndroppe på det hela. Inget uteväder (idag heller).

Det är fredag så jag vill önska er alla en fin och helst solig helg.


4 kommentarer:

  1. Rivjärn
    Enkelt
    Martin

    SvaraRadera
  2. Det är ett rivjärn. Anna

    SvaraRadera
  3. Det är ett rivjärn /E

    SvaraRadera
  4. Fusk
    En av deltagarna har plagierat mitt rätta svar
    Martin

    SvaraRadera