måndag 9 juli 2012

Nu är jag tillbaka

om det nu är någon som undrar så är jag här nu igen.
Jag har varit utomlands och tävlat i helgen! Ja, det är kanske inte så pretantiöst som det låter men utomlands har vi varit även om det nu bara var till Danmark för så var det.
Kvällstävlingar på Klampenborg och vi drog dit med Boss. Faktiskt ända hästen vi har för tillfället som är i tävlingsmässigtskick.

Hästbussen lastades och vid 17-tiden drog vi söderut, alltså mot Danmark och Klampenborg.
Vi hade hoppats att få stå i tältboxarna, för det är enda boxarna som vi får in Boss i på mindre en timme. Han hatar alla boxar på Klampenborg och vägrar bestämt att gå dit in, hur vi än lockar, lurar eller försöker tvinga honom. Han går inte in.
Nu fick vi ju naturligtvis inte stå i tältboxarna så det blev till att sätta igång med hårt arbete och list för att få in kusen.
Jag lovar, detta skulle vi kunna åka på tuné med. Folk skulle betala för att få se det skådespel.

Vår start gick inte förrän strax innan nio på kvällen så vi hann med att fylla våra magar med goda tunnbrödsrullar som Anna gjort och bjöd på samt några muffins som undertecknad hade knåpat ihop innan vi körde. Mätta och belåtna var det dags göra iordning pållen för loppet.


Våra förhoppning var i sanning inte stora. Han har inte gjort ett enda bra lopp iår och inte tjänat några pengar alls. Nu kanske detta skulle bli hans sista start.
Jockeyn var ny för oss och även för Boss men som den gentlemann han är uppförde han sig exemplariskt och visade upp sig från sin bästa sida vilket räkte till en mycket oväntad men inte mindre glädjande tredjeplats.


                                     Vi är störtglada. Heja Boss. Du bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar