lördag 2 augusti 2014

Gästgrillare



Tänk att vi lyckades pricka in den enda dag denna sommar ( vad jag minns ) som det regnade på. Visserligen inte mycket regn, en skur på ca en halvtimma sen var det över.

Men grillat skulle det bli, så hade vi ju bestämt. Nu var det inte alls så illa. Medans värdfamiljen ordnade med förberedelserna så avtog regnskuren och när grillkolen var färdiga att använda då var regnet borta.

Nu tog ju förberedelserna en stund........för tusan så mycket mat. 


Här fanns allt man önska kan ( och lite till).
Traditionellt fanns här marinerade grillskivor, kycklingdelar BBQ och grillspett med olika starka och mindre starka korvar

Till detta serverade världens mumsigaste friterade pommes. Jag lovar pommes hade räckt åt mig. Fräsch sallad, grillad ost och friterade lökringar är några andra tillbehör som förutom såser och röror gjorde att det var svårt att orka ta sig från bordet.


Dagens gäst-grillare var ingen mindre än min käre sambo. Bra jobbat. Tur du tog över för värden hade aldrig hunnit med.  All den mat som skulle fram och tillbaka, hit och dit här behövdes hjälp i "köket".


Anna, kära Anna....antingen har du visst fått värmeslag eller så är du chockad över all denna goa mat. Du kanske funderar på hur du ska kunna ta dig igenom alla sorterna innan du stupar. Så gick i vart fall mina tankar.


Bengtsson verkar också lite bekymrad. Hans bekymmer är nog mer hur han ska komma åt några av läckerbitarna. Ett tips är.........lite sammetsblickar till gästgrillaren så blir det nog någon liten smula över till dig också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar