lördag 21 oktober 2023

vinden har bedarrat

Så har då äntligen vinden avtagit, regnet upphört och förhoppningsvis har de flesta som under natten saknat el nu åter fått ljus och värme i sitt hus.
Vi här har varit förskonade från det värsta. Allt är helt och på sin ursprungliga plats och elen har vi fått behålla. Kan bara känna med de som varit utan el, vet av erfarenhet hur jobbigt det är.



Ute i vår trädgård står denna lilla förrymda potatisplanta kvar. Den har visst bestämt sig för att ge nästa år en chans. Kankse kommer det att finnas någon potatis här under när sensommaren närmar sig. Blir spännande att se.

Inget bloggande igår. Då ägnade jag mig åt bullbak. Nu kommer det att dröja ett tag innan det blir nytt bullbak här.

idag ska jag ägna mig åt streaming. Många program och serier väntar på att jag ska kolla. Idag ska det ske!

Igår kväll kom en av våra vänner över med ett pussel till mig. Älskar ju som bekaknt pussel så detta ska läggas snart jag avslutat det jag håller på med, vilket ju kakn ta lite tid förstås.




Nu känns det som jag skulle behöva en kort promenad. Det är jag förtjänt av. Har ju trots allt städat idag. Ja, mannen har också varit delaktig. Det är alltid han som står för dammsugningen och jag för golvtvätt och annat pyssel. Nu är vi värda att fira helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar