fredag 18 september 2015

Borta bra men hemma bäst......




Jaha, så var man hemma igen. Hemma efter en helt gudomlig vecka utomlands. Visst är det härligt att bara få vara och låta dagen komma och gå som den vill. Men, nu är vi hemma och kan bara tänka tillbaka på en underbar vecka.

Denna gång gick resan till Turkiet.
Vi har varit i Turkiet tidigare så vi visste ungefär vad som väntade oss. Men, det var första gången vi åkt All inclusiv.


Lite smått förvirrade steg vi in i lobbyn på detta ganska stora hotell. Genast blev vi omhändertagna av en hotellvärdinna som på ett bra och förståeligt sätt berätta det mesta som vi just då behövde veta och känna till.


Vi fick rum i vars en del av hotellet och på olika våningsplan, ja inte mannen och jag. Nä vi fick samma rum. Vilket var tur för annars hade det kanske inte varit lika kul.
Nä, det var vi och vårt ressällskap som fick bo i vars en del av hotellet. Det visade sig gå alldeles förträffligt. Båda gillade vi våra rum och var helt nöjda med placeringarna.


Från vårt hotellrumsfönster kunde vi blicka ner mot ett fint och mycket välskött poolområde. Den lilla balkong som tillhörde hade skugga och svalt på kvällen vilket var hur skönt som helst även om vi aldrig satt på balkongen.
det fanns så många andra fina utrymma att vistas på så balkongen blev inget val.


Vi hade även fin utsikt över hela hotellet från vår balkong. 


Jag är en gottegris och ett kakmonster så min lycka såg inga gränser när jag upptäckte kvällens kakbord.
Frågan var nu bara .......vad skulle jag välja. Jag ville ju smaka på allt men förstod att det kom inte att vara möjligt.
Jag sansade mig dock något då jag hört från andra att all inclusiv erbjuder nästan samma utbud varje dag. Då fanns ju möjlighet att provsmak mer nästa dag.
Det visade sig vara fel.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar