lördag 19 september 2015

go´morron



Så här imponerande såg brödutbudet ut varje dag på vårt hotell. Jag lovar att det var svårt att välja. Allt nybakat och det mesta fortfarande varmt när vi gäster skulle välja vårt dagliga bröd.


Bord efter bord stod framdukat med all tänkbar ljuvlig frukostmat.



Sallader och grönt var inget undantag.


Det fanns korv och köttpålägg i alla möjliga former, smaker och utförande


Har aldrig sett så mycket varianter på påläggsmat. Det är ingen överdrift.




Påläggsmaten tog aldrig slut.
Det ena fatet efter det andra. Bänk efter bänk fyllda till bredden med godsaker.







Alla dessa enormt vackra dekorationer som smyckade faten var verkliga konstverk.




Ostar i massor.
Gjorda på komjölk, getmjölk och fårmjölk och kanske även annan mjölk vad vet jag.



Mild ost, stark ost, kryddad ost med flera sorter



Grekisk ost, feta ost, Mozzarella ja allt du kan önska dig

Här fanns verkligen något för alla. Det kan jag lova



En uppsjö av marmelader, sylter, honung och annat fanns naturligtvis också.



Flingor, puffar, ris, nötter, mandel, kex, skorpor
Så fanns det naturligtvis massor av yoghurt och fil.
Till dessa otaliga tillbehör som frukter och andra smaksättare.




Gladast blev nog Anna över att själv kunna göra sin egen toast.

Nä, sådan frukost blir det inte idag. Nu är det knäckebröd med ost och en kopp te som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar