lördag 8 juli 2017

åldern tar ut sin rätt



Vaknar tidigt. Allt för tidigt en lördagmorgon när jag bestämt att denna dag ska ägnas åt vila. Jag känner mig varm, lite dåsig och aningen yr. Ännu en dag med huvudvärk. 

Ett stort glas vatten smaksatt med två Treo citron får starta morgonen. Ytterligare ett stort glas vatten och en kopp te serverad tillsammans med en knäckemacka är dagens frukost.
Nu är det hundpromenad som gäller. Det brukar i bland hjälpa att ta en promenad, huvudet rensas liksom och det känns skönare. Behöver inte mer än tänka tanken på promenad så är ena hunden bokstavligen på tårna. Tjutande och hoppande låter han oss förstå att detta har han verkligen längtat efter.


Ute på gården står den. Den gamla bilen som igår kände sig trött på livet. Bilens hostande och stånkande fick oss igår att avbryta vår planerade tur. Byte till min bil fick det bli.
Tillståndet kontrollerades under kvällen av en bil och motorkunnig granne till oss som efter en stund kunde kostatera vart felet var.Vi hoppas att åtgärd kommer att göra den gamle körduglig igen.

Solen värmer om än genom lite dis så det är väl dags för lite gofika på uteplatsen.
Njut ni alla av en fin sommardag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar