måndag 8 augusti 2011

en dag vid havet

Vi tog hundarna och stack iväg ner till stranden för att låta hundarna leka och ta ett dopp, om de nu vågade. Det är första gången som Frank varit vid havet, om Charley varit tidigare vet jag faktiskt inte.
Kopplena togs fram och husse gick mot bilen, nästan innan bildörren var öppnad var hundarna på plats i den gamla Audins baksäte. Stor tjock filt hade placerats på sätet för att om möjligt samla upp åtminstånde lite väta. Jag tror bestämt att hundarna kände av spänningen för de kunde knappt sitta still den korta stund det tar för oss att köra de ca 8km till hundstranden.
Väl framme sattes extra långa koppel på för att ge möjlighet för hundarna att röra sej mer fritt. Det är förbjudet att ha lösa hundar på stranden, vilket väl kan vara helt ok.


Charley var mycket tveksam till att bege sig ner i vattnet. Kanske var det vågorna som inte var så inbjudande

Frank gick i ganska omgående och verkade tycka det var helt ok

Efter att ha kännt lite på vattnet och kollat in både Frank, husse och matte tyckte även Charley att det kanske kunde vara värt att ta sej ett litet dopp

Snart var båda hundarna i och tyckte var hur kul som helst. Husse och matte dyblöta men  vad gör väl det när hundarna har det bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar