lördag 13 augusti 2011

regn och kvällstävlingar

Hur kan det bara regna så här mycket?
På måndag börjar åter jobbet och jag måste nog säja att det vädermässigt inte varit mycket till semester. tur att mamn inte är så beroende av fint väder, fast det är ju både roligare och härligare om solen lyser och det är en aning varmt.
Nåja livet går ju vidare. Idag är det kvällstävlingar på Klampenborgs galoppbana. Första gången vi är där på en kvällstävling, både som publik och som tävlande.
Ikväll tävlar vi med Boss. Denna gång rider Rickardo Ramallo och de startar i lopp 1 med spår 1.
Vi ser det som en fördel att få starta i första loppet efter allt detta regnandet som gjort banan både blöt och tung. Fördelen med att starta tidigt är att banan inte hunnit bli så uppsprungen och hålig.
Vi hoppas naturligtvis att Boss skall behag gå in i sin box, vilket långt ifrån är säkert. Boss är en mycket bestämd herre som dessutom inte är förtjust i, vad han tycker, trånga och okända utrymme. Det blir säkert både blött och kallt att stå ute med honom om han nu bestämmer sig för att inte gå in.
Vi har inga större förväntningar och förhoppningar på resultatet faktiskt, Boss har inte gått särskilt bra iår, men man kan aldrig veta alla lopp skall ju ridas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar