söndag 10 november 2013

otroligt men sant......



Elsa har gästat oss i helgen. Vet inte om det är våra hundar eller det är Elsa som tycker det är roligast. Ett är i alla fall säkert. Skoj har dom. Leker och busar i ett. Knappt lugnt på natten. Alla tre kommer så fint överens trots att de leker så olika. Jo, så är det. Jag har haft mycket hundar men inga som varit så rastypiska i sina leka som dessa två Mudi.
Ibland känner sig nog Charley aningen utanför. Nu tror jag inte han bryr sig så mycket. Han är på gamla dar ganska nöjd med en promenad i trädgården på egen hand. Eller varför inte passa på att rymma hemifrån en stund.
Nu har vi som tur är ännu en hund, "Bengtsson" som kommer från stan ibland för att leka. Här är det visst Charley som är favoritkompisen.
Bengsson är kanske ännu inte så van att umgås med andra hundar så ibland blir det lite morr och gnissel. Blir det för stökigt och tråkigt så tar han sig en tur och letar efter något begagnat ben som han med förtjusning knaprar på. Konstigt nog blir det inte bråk eller sura miner kring benen. Kanske för att det finns gott om dom. De räcker till alla och blir över.

Att vår Frank är både stor och något överviktig vet vi om. Men det blir väl tydligt när man ser dem sitta bredvid varandra som här på bilden.
Inte kan man tro att lilla Elsa är mamma till den den kraftfulle Frank. Men precis så är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar