fredag 3 november 2023

den nakna sanningen

Underbart höstväder att jag inte kunde låta bli att ta mig en promenad. Många av träden har nu tappat sina löv. Det är dags för träden att ta en vila. Snart börjar det knoppas på nytt, dit längtar vi även om vintern visst kan va trevlig på sitt vis.




Två kvällar i rad har vi spelat kort med grannarna. Två spel per kväll. Resultatet blev att jag och grannen Lars vann vars ett spel per kväll. Såå bra vi är!!!

Nu är det, som väl ingen kunnat missa, allhelgonhelg. Det ska tändas ljus och sättas blommor runt om på våra kyrkogårdar. Jag har valt att få gravljuständning. Har gjort så tidigare och tycker det är så smidigt.

Allhelgona kan te sig lite läskigt. Det läskiga sitter väl kvar från Halloween.
Rädsla och skräck??? Ja, jag är väl egentligen inte så lättskrämd men om nåon eller något helt otippat poppar upp i min närhet så visst blir jag för stunden rädd.

För övrigt tycker jag att krig och hat är läskigt. Ren rädsla.

På tal om Halloween och bus eller godis fick vi inte något besök. Kanske lika så bra. Det kan bli ett evigt springande och ringande på dörrar har jag hört.
Inte ett enda "monster" syntes till.

Själv har jag aldrig varken gått bus eller godis eller klätt ut mig under någon Halloween, fast det var ju inte aktuellt på "min" tid.
När jag klädde ut mig senast är så länge sedan att jag varken minns när eller till vad.

Nä, nu ska jag ta och använda en dammtrasa. Se om jag fortfarande minns hur en sådan används.

Trevlig helg på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar