onsdag 1 november 2023

En gentleman




Så var detta vacxkra pussel klart. Det var kul att lägga även om det bitvis var ganska klurigt. Svårt med de silvriga färgerna.

Vi har också hunnit lämna oktober och November har gjort sitt inträde. Än så länge har det varit ett utomordentligt vackert väder, förutom då igår när det störtregnade och blåste.
Halloween med bus eller godis är förbi utan att något barn knackat på. Men, ingen lampa tänd och ingen pumpa utanför, det är väl det som gäller för att barnen ska knacka på.

Trots det fina och förhållandevis varma vädret idag blir det soppa som serveras här på Casa Prelata idag. Det blir Nikkaloukta soppa på mitt vis. En god och uppsattad soppa.

Imorse såg jag ett gammalt minne på FB, våran Charlie. Det har blivit några Golden Retrievers faktisk. En mysig hundras.
För länge sedan fanns den här killen i vår ägo......



Hero, en herre vi fick ta över. Kankse var det för att han alltid tog till rymmen. Nästan varje dag fdrog han iväg på en egen runda. Längs ganska starkt trafikerad väg men på rätt sida och längt in till kanten spatserade han iväg för att få en skymt av en för honom vacker golden dam lite längre bort. När besöket var avklarat gick färden hem igen



Nu blir det några timmar framför TV:n, det är tävlingar på Jägersro idag som jag valt att kika på från soffhörnet.

Ikväll blir det spelkväll. Då kommer grannarna på fika och kortspel. Nu hoppas jag ju att just jag vinner. Vi får väl se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar