söndag 5 november 2023

mitt i högen



Besök hos oss idag. En promenad i det ganska fina höstvädret. Vila i en hög med vackra höstlöv är ju inte fy skam. Blicken fäst på mannen som nog har godis i fickan. Alla hundar känner så väl till detta. Visst en och annan regndroppe hittade  ner på oss men vad gör väl lite regn. 
Vovvens husse firar sin födelsedag med matte och då får Alfons stanna hemma och va hos oss.

Det har blivit ovanligt mycket radio och musik för min del denna helg. Radion har gått så när som oavbrutit all vaken tid. Mysigt!

Då jag passerar husen i vårt område kikar jag ibland lite på brevlådorna. Inte för att jag är intresserad av varken brevlådor eller vem som bor där, nä jag har upptäckt att allt fler skriver " ingen reklam, tack" på sina lådor. Tänk jag är precis tvärtom. Jag vill ha reklam. Längtar nästan efter dessa små häften och reklamblad. Är jag ovanlig??

Även denna dag blev det en tur till vår lokala loppis. Med hem fick följa en stooor ytterkruka som ska bli hemvist åt en av våra blommor. En gullranka behöver större hem. 
Nu ska det bli lite gofika innan tv-kvällen börjar. Det blir väl som det brukar på söndagen, Gränslandet och sen en film eller något. 
Först ska jag hinna sortera några pusselbitar innan pusslandet på "nya" pusslet startar. 

Ni alla där ute får ha en fin söndag och uppladdning inför ny arbetsvecka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar