fredag 22 december 2017

tidig morgon




Idag blev det ännu en sån där tidig morgon. En sån där ni vet som är så konstig och ologisk. Varför kliva upp innan sex på morgonen när man är pensionär och har alla julförberedelser under kontroll.

Det blev en stor kopp te, knäckemackor, två till antalet och så gå igenom posten från igår. Post och post det var ju mest, eller faktiskt uteslutande reklam. Nu tillhör jag dom som på något märkligt sätt gillar reklam. Jag går igenom reklamen i hopp om att nya erbjudande ska locka mig att handla ännu något som jag/vi inte visste vi behövde. Den enda reklam som jag kastar olästa är de som erbjuder lån eller kontokort med tillhörande medel. Sådana erbjudande läser jag inte för när man fördjupar sig i dessa spricker drömmen. Om man inte fördjupar sig i dem (det finstilta) då inträffar en troligen en mardröm.

Nä, jag håller mig till julstöket.
Medans jag sitter här och sätter mina funderingar på pränt går livet vidare i huset. Mannen sover, hundarna rotar i sop påsen som jag satt lite olämpligt till och Agnes ger tusan i hela julen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar