onsdag 4 juni 2014

Vildrosor



De här skönheterna står så vackert välkomnande på vår gårdsplan. Det är en vildros som på bara något år vuxit till sig och blivit ganska stor och bär nu många fina blommor i en bedårande färg. Kanske borde vi naturligtvis dragit upp vildskottet så snart vi upptäckte det, men på något vis pryder det ändå sin plats. Vi får väl låta det stå ett tag. Kanske det tas bort till hösten, vi får väl se.




På andra sidan av vår tomt har vi vår lilla sommaräng. Förutom de mest fantastiska vilda sommarblomster finns det också en häck, ja liksom en berså.
Här sitter vi gärna och intar både vår frukost, vårt eftermiddagsfika och naturligtvis sätter vi gärna igång grillen här. Här kan vi sitta med lä från häcken och njuta av tystnaden, solnedgången och fåglarnas kvällskvitter.

Just nu pryds häcken av tusentals små blommor. Eftersom jag är usel på allt som finns i en trädgård kan jag ju inte namnet på häcken men det gör ju det samma. Vacker är den.

Vad kan va bättre än att ta med hundarna på sin kvällsrunda och samtidigt sätta sig på bänken en stund, koppla av och bara njuta.

Sen sover man så gott.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar