söndag 18 mars 2012

Härlig söndag med långpromenad och våfflor




Iland blir det bara hur bra som helst. Tycker att jag/vi fått gjort så mycket idag och ändå har dagen varit lugn och avslappnad, en riktig söndag så som man ( läs jag ) vill ha den. Jag har hunnit med att tvätta tre maskiner tvätt, dammsuga och tvätta badrum, hall och köksgolv. Med två hundar och tre kattor som springer ut och in mest hela tiden är det alltid aktuellt med lite golvstädning. Sen blev det en tur med bilen in till byn för att posta ett paket till en kund och så handla lite förnödenheter med hem Vi hann också med att sticka in om för att kolla att auktion som var idag inte bjöd på något som "jag bara måste ha" men det var lugnt vi tog en fika och stack hemmåt igen.
Till middag idag blev det potatismos och stekt falukorv, inte så illa.
Efter maten tog vi med oss hundarna på en promenad. Inget mål var bestämt så vi promenerade på måfå . Det blev en riktigt trevlig tur på dryga timman innan vi var hemma igen. Skönt för både oss och hundarna.
Efter promenaden belönade vi oss med  våfflor med sylt och grädde. Nu är vi så härligt mätta och slappa så nu blir det bara att hänga framför TV:n en stund innan det blir dags att krypa ner i våra renbäddade sängar med så härligt svala lakan. Snart är måndagen och ny arbetsvecka här igen och jag känner mej redo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar