söndag 3 december 2023

jag gör ett försök





Jodå, det är första advent idag. Ja jag har ju inte varit på blogen på ganska många dagar nu, min dator strular ofta och mycket vilket gör att ajg inte finner någon lust och glädje att sitta här och påta ner lite rader till er. Men, nu är det advent och snart jul så jag tänkte ge det ännu ett försök. 
Jag vet inte hur ofta eller hur mycket jag kommer bloggan men när andan faller på och datorn är med på det så blir det några rader.

Här hos oss har vårt hus omringats av byggställningar och arbetare. Dag som natt! Nåja, kanske inte natt men väl kvällar och helger springer det käcka gossar omkring. Det är något som vi bara får lov att gilla. En stilla önskan dock att det har återgått till det normala vid jul/nyårstid. 



Allt som vi hade i vårt uterum har nu tillfälligt fått ta plats här inne. Hela vardagsrummet, hallen och det mesta av övervåningen är fylld av prylar!!
Julpynt och julstäd har blivit minst sagt åsidosatt men det finns mycket värre saker.


Ett skåp inklusive diverse innehåll, vaxdukarar och ljuslyktor står nu i vardagsrummet



På annan plats i vardagsrummet har alla stolsdynorna tagit plats, stor plats.


I hallen finns ett annat av skåpen från uterummet, micro och fritös.




Hallen har också fått ta emot skor, ljushållare, eldkorgar och trädgårdsprylar



Det som fanns i skåp och lådor därute i uterummet finns nu nerpackat i lådor och kassar i mitt pusselrum. 


Även mitt bibliotek har flyttat in.....
Ja, det ser inte klokt ut hos oss men det får va så här så länge.

Julbaket har börjat här på Casa Prelata. Idag misslyckades ja med en plåt mandelmusslor och en plåt hallongrottor. Inget roligt, men blir väl till att göra om och göra rätt.



Inte ens pussel fungerar just nu. Har inte pusslat på snart tre veckor. Lusten har försvunnit. Nu är jag väl inte så orolig, den kommer säkert åter.




Snö har det varit flera dagar i sträck. Svårt för bilister och andra som måste vara ut på vägarna, men annars lyser det ju upp och ser trevligt ut.

Ja det blev ju en hel del text till er idag. Hoppas vi snart hörs och snyns igen. 
Trevlig advent till er alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar