lördag 13 maj 2023

ännu en fantstisk dag




Visst är den söt? Min lilla fina miniorchide. 11 centimeter är allt. Är egentligen inte så förtjust  i orchide men denna kunde jag bara inte motstå.

Ja, så var det än en gång dags för eurovison song contest i kväll. Ska vi titta på det?? Vet ännu inte men förmodligen blir det så. Det är långt till kvällen, först ska det njutas av sol och värme.

I morse när jag diskade gled ett glas ur mina händer och föll ner i diskhon. Glaset höll.
Jag funderade över när jag senast hade sönder något glas. Jo, jag tror inte det var så länge sedan faktiskt. Tror det var ett öl eller möjligen ett vinglas.
Men ett eller annat objekt som är trasigt finns nog här hemma. Detta fat/skål är lite trasigt men får ändå stanna kvar.


Fatet bär minnen från min barndom och jag minns det med välbehag. Frukt fanns alltid i detta fat. Fatet får leva kvar trots skavanker.



Det finns säkert en eller anna pryl här hos oss som behöver lagas men just nu kan jag inte komma på någon. Ett köksbord som ofta behöver spännas är allt jag kan komma på.
Kroppen, både min och mannens, är hel och behöver inte lagas. Inget brutit så vitt vi vet. Lite krämpor ja, men inget som gått sönder.
Men om jag nu ska va riktigt ärlig så något brutit löfte har väl förekommit under alla dessa år. Hoppas det är glömt och förlåtet nu.

Nu har jag surrar färdigt för idag. Nu väntar trädgården. Ja, inget arbete, bara vila och njuta



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar