torsdag 18 juli 2013

IKEA ger mig huvudvärk



Visst är det så. det är faktiskt riktigt sant.
Jag och sambon har varit på IKEA idag. Det som skulle inhandlas var toalock i trä, en ytterdörrmatta och en stor plastback. Det var också allt som inhandlades. Sant.


Vi började, som så många andra med en IKEA frukost. Varför förstår jag inte riktigt för det är ju inte ens gott. Ganska smaklöst och tråkigt, men frukost blev det innan vi drog oss fram genom labyrinterna i varuhuset för att så småningom hitta rätt. Hela inköpsrundan var över på en timma och då hade vi förutom frukost hunnit med en IKEA-mjukglass också.


Nu började huvudvärken göra sig påmind.
Allt eftersom timmarna gick ökade smärtan och när vi kom hem blev det två värktabletter och ryggläge på soffan under några timmar.


Nu hade jag ett "jobb" att göra också. 
Lovat plocka fram något armband i rosa från mina gömmer. En tjej vill låna och hon ska ha det i morgon så det var bara att sätta igång med att leta i mina lådor från tiden då jag hade som hobby att tillverka smycka.

Att göra smycke var en mycket avkopplande sysselsättning men tiden räcker visst inte till längre. Dessutom har jag lådvis med smycken som jag aldrig använder. Så det blir inte några nya nu på ett tag.


Det jag hittade blev de här. Hon får alla så blir det nog bra






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar