torsdag 15 februari 2018

det som göms i snö



Igår var kameran och jag ute och letade efter vårtecken. Detta var allt som stod att finna där jag letade. Nu vet jag naturligtvis att andra platser har både fler och mer tecken än här


 Nu har det ju inte varit så mycket snö att gömma under så kanske är det därför som utbudet är aningen begränsat. Men letar man noga så finnar man dessa små raringar. Små solar i en brun/grå omgivning som mer eller mindre täcks av fjolårets döda löv.


Åh, se där. Lite längre in finner jag dessa, vårens första budbärare. Visst är det underbart att efter en regning och tråkig vinter så äntligen få se dessa vackra snödroppar. Då vet man att  man inte väntat förgäves. Våren ÄR pågång.

Enligt min lokal väderprognos skulle dagen bjuda på sol och en mycket diskret vind. Inget regn allts. Något regn har jag förvisso inte sett till så här långt, men inte heller så mycket sol.
Jag får väl leta vidare efter mina vårtecken lite längre fram.

Men jag letar inte bara efter vårtecken. Denna dag har jag också hunnit med ett par timmars möte i funktionsrättsrättsrådet. 
Men om saningen ska fram så tror jag aktiviteterna för denna dag stannar vid detta. Resten av dagen ska jag bara njuta av livet. Mannen är på uppdrag då gör jag som jag vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar