lördag 17 februari 2018

skulle behöva hjälp


Har nu haft ont i ryggen i två dagar. Nånting med muskel. Kanske jag suttit eller legat galet eller rent av arbetat med något kroppsarbete, vilket min kropp och framför allt rygg numera är strakt ovan vid.
Skulle kanske behöva hjälp av en massör? Varför då inte denne turkiske atlet. Nää, nu går ju inte de, för han är (troligen) i Turkiet och jag är i Sverige.
Denne här mannens massörtjänster fick en i vårt glada resgäng ta del av när det begav sig. Dock var det inte jag.


Men, efter en genomgående massage sitter det ju alltid fint att kunna glida iväg ut på vågorna, helst om dessa vågor är på medelhavet.
Nu vet jag ju att dessa bilder är så dålig kvalite att man skulle kunna tro att de är från kamerans födelse nån gång. Men de är från omkring sekelskiftet.



Nä, har man ont i ryggen duger det inte att sitta framför datorn eller ett pussel. Då måste man försöka röra lite på sig. Sagt och gjort. Cykeln plockades fram och hunden befalldes att ta plats och göra sig redo. Nu var det väl kanske inte allt för svårt att övertala hunden till en motionstur. Han var ganska omgående på benen och stod genast beredd att anta utmaningen.
Turen gick bra. Vi mötte både bilar och hästar utan att hunden, som för övrigt var okloppad, brydde sig om något annat än vad som förväntades av honom.

Nu blir det soffhäng för min del och hunden tar sig en tupplur i korgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar