fredag 11 mars 2016

sol, fredag och ny vårfrisyr





Sol och sol, kanske lite till och från med den saken, men i morse när jag for in till byn var det i vart fall soligt och det kändes vår i luften.



Charley är nyklippt i en lätt vårfrisyr. Hoppas han inte tycker det är för kallt. Men han har ju sitt varma sköna täcke som han fortfarande har på när vi går ut.

Efter flera timmar hos frisören är det ljuvligt att få kissa på sina egna grenar hemma på ängen


Charley vill visst inte vara med på bild, bråttom in och kolla matskålen.



Hästarna fick endast ett täcke på sig idag när det var dags för hagen. Snart åker alla täcke av, åtminstånde på Cross som ju snart ska bli mamma, 15 dagar till beräknad nedkomst. Spännande!!
Jag hoppas på en flicka men mannen vill nog ha en grabb. Egentligen bryr vi oss inte om vad det blir bara allt går bra och att både mamma och föl  mår bra, det är ju alltid det viktigaste.



För övrigt har väl veckan bjudit på lite av vart. Mycket jobb med föreningen denna vecka. 
Mannens återbesök hos läkaren var väl kanske också lite tveksamt. Remiss ska komma för extra besök på hjärtkliniken i Lund. Bara att vänta och att hoppas på det bästa.

Hönsen har fått vårstädat och mannen och jag har så nätt (med betoning på nätt) börjat vårbruket i trädgården. inga vårblommor planterade ännu, det hinns säkert med, bara lite röjning av löv kring huset.

Vårens första tvätt på torkvindan idag. Nu anar jag våren.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar