fredag 14 juli 2017

sommar.......





En sån här dag när man vädermässigt inte riktigt kan bestämma sig för vad som ska bli dagens aktivitet nöjde vi oss md en tur till Svaneholms slott och en lång promenad med hundarna. Det var ett perfekt väder för just denna typ av aktivitet. Ganska ensamma i spåren men det berodde nog på den tidiga timma vi var där. Redan 08.30, srax över, parkerade vi bilen på parkeringen. Det var då endast två bilar på parkeringen som kommit tidigare om de nu inte stått över natten förstås.




Jo, vi har ju hunnit med lite till, om än inte så mycket. Mannen har lagat punka på min cykel så nu finns det inga undanflykter att låta bli en cykeltur. Attans också!!


En tur till ICA, för lite onödiga inköp och så naturligtvis fika. Gofika på uteplatsen. Detta trots att man inte kan veta hur vädret bestämmer sig för att vara. Lite svalt men godkänt.
Det har verkat som även våra hönsfåglar haft svårt att bestämma aktivitet idag. Ett irrande och flaxande runt gården idag. Tre, eller var det kankse fyra, tuppar uppvaktade ivrigt en ensam stackars höna. Tror visst hon undkom uppvaktningen genom en taktiskt fint.
Nu sänker sig lugnet över Ingatorp. Mannen vilar på uteplatsen och båda hundarna sover bredvid. Katterna har dragit sig tillbaka till respektive favoritplats och själv går jag in för att kolla på Falsterbo Horseshow. Så kan man också ha det en vanlig sommarfredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar