fredag 28 juli 2017

sommaren på besök





Vaknade i morse, utan huvudvärk, av fågelkvitter och något ljust som sken in genom rullgardinen till vårt sovrum. Det var SOLEN. Jag fick en känsla av sommar. Kunde detta va möjligt. Var sommaren här?

Nu minns jag... under några timmar igår fick vi också se solen. Vi var på tävling och jag minns att solen klev fram en kort stund mellan regnen.


Tävling, ja det var Heman Cross som var ute efter långt uppehåll och två aningen tvivelaktiga prestationer. Nu skulle vi få besked på om han återhämtat sig efter den infektion och formsvacka han haft. Här i ledvolten ser både häst och träckare glada och förväntansfulla ut.



Bara för att hästen ser glad och avslappnad ut betyder inte det att han varken är lätt eller medgörlig hela tiden. Chris hade full upp med att styra och ställa enligt hennes önskemål.



Dock tycks båda vilja le mot fotografen. Heman kanske något mer fundersam.




Jockeyn då? 
Idag var det Elione Chaves som satt upp, men vad är det för uttryck?? Svårt att tyda meningen, men så illa är det väl ändå inte att rida Heman



Så gick då starten. Spänning. Så kan det enklast uttryckas. Efter några trafikproblem på vägen slutade Heman Cross som god sexa. Inga prispengar men jag tror vi fick ett postitivt svar på vår frågeställning. Heman Cross är tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar