lördag 15 mars 2014

Tack för en trevlig kväll


Tänk att vi har så mycket att prata om trots att vi träffas så ofta. Naturligtvis blir det en hel del "hästprat" det går ju inte att komma ifrån. Men det är helt okey.
Vi är inga "nördar" utan vi har faktiskt en hel del annat att prata om också.
Vissa av oss gillar prata politik och fackliga frågor. Ibland pratar vi inte om något alls men det fungerar så bra ändå.

Kusin Bengtsson har ju varit här på besök hos kusinerna på landet.....ja visst är det så. Det tråkiga är ju att numera får Bengtsson inte leka med Frank och Charley längre, inte sen det blev slagsmål i somras. Därför får Kusin Bengtsson ligga i ena hallen och tugga på ben medan de andra två ligger i andra hallen eller köket och också tuggar på ben. 
Allt medan vi andra äter, pratar och skrattar. Kanske det rinner ner en eller annan alkoholhaltig dryck, det kan väl så vara.

Idag har Charley uppfört sig lite illa.
Han har rymt, vilket ju inte är världens ovanligaste tilltag från den jycken men idag blev han hemkörd av en för oss okänd person!!!!
Jodå, Charley sågs av en bilist på "den stora " vägen ( 101:an).
Den snälle bilföraren stannade bilen och ropade på hunden ( Charley) som snällt och helt oblygt hoppade i den främmande bilen och åkte med medan bilföraren åkte runt bland hus och gårdar i närområdet för att försöka hitta hundens hem.
Någon person tipsade om att det kunde vara våran hund och på så sätt levererades Charley hem igen. 
Ifrån en nästan sprillandes ny bil hoppade Charley glatt ut från baksätet och tackade för skjutsen.

Jag vet vad som måste göras.
Hunden måste ha någon form av tag på sitt halsband där det lämpligen bör stå " jag heter Charley och brukar rymma hemifrån. Ring husse eller matte"

Nu tänker jag dra mig tillbaka för idag.
Det blir lite lyssnarbok innan jag försvinner in i drömmarnas värld.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar