måndag 26 oktober 2015

det vackra höstvädret fortsätter



Det är måndag och arbetsveckan startar med ett ryck. Jodå det gäller visst även för de som inget jobb har att gå till, de som tror att de är lediga och rår över sin egen tid. Så icke. 
Redan kl. nio var det dags för besök på Ystad lasarett, ett återbesök men inte mindre viktigt för den saken.
Är man i stan så måste det ju bli lite shopping också. det blev det, men mest till husdjuren. Det var visst katternas dag idag.

Några fler ärenden skulle uträttas på väg hem, lite dagligvaror, glasmästaren och så hem till en andra frukost.

Snart gäller på med kläderna igen. Lite bestyr med hästarna som vi har i ett annan stall skall göras. Det är träning i kväll så det finns en del att förbereda. 
Så ska den relativt nya dammsugaren tillbaka till försäljningsstället. Den funkar inte längre. Ganska typiskt, men tur i oturen för garantin gäller till december om nu inte säljaren kan hitta på någon anledning till att den INTE gäller. Vi får väl se och höra.
På tal om Ystad måste jag säga att det är en av mina favorit städer. Jag har kanske inte varit i så många men Ystad gillar jag skarpt. Mycket sevärt i denna lilla stad. 


Som t.ex lurblåsaren eller tornväktaren som varje natt håller utsikt över staden. Det finns dock ett litet aber....ganska svårt att se honom. Allt som syns är en hand när han vinkar till publiken.

Nä, nu blir det nog dags för lite hushållsgöromål innan nästa uppdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar