lördag 31 oktober 2015

en vanlig alla helgons dag




Det har väl inte undgått så många att det är Halloween helg.
Det är spöken över allt. Nu är det inte bara de vanliga"spökena" som syns utan fler av de som försöker fråga till sig lite extra gott "trick or treat". Det påminner lite om höstens svar på påskkäringar.

Mannen och jag har också tagit del av lite "gratis gott" som bjöds kunder och besökare hos vår lokala foderaffär idag. Där bjöds det på korv med bröd och kaffe eller läsk med kanelbulle. Supergoda bullar vill jag lova. Just nu ångrar jag att jag inte stoppade ner några extra i handväskan när vi gick ut. ( skämt).
Jo nu blev inte besöket helt gratis om nu någon skulle tro så. Nä har man hästar och andra djur och befinner sig hos den lokala "hästaffären" som håller rea då vet man ungefär hur det kommer att sluta. Så även för oss.
Det blev hästtäcken, ridskor, hundfoder, kattfoder, kattsand, vintermössa, långstumpor (sk. stövelvärmare) underställ, lokalt odlade potatis och spettkaka och lite annat smått och gott.



Vad man kan hinna med mycket en nästan vanlig lördag....
vi hann med att göra en avstickare till ena sonen också innan vi for in till Jägersro och kikade lite på våra två inridningshästar där. Allt väl.
Detta underbara väder med sol,tretton grader och vindstilla gjorde att det blev en extra tur med hundarna i eftermiddags.

Vi var inte ensamma ute denna eftermiddag. På avstånd bevakades våra förehavande med intresse.

Nu känner jag att maten i ugnen kallar, det är visst dags att käka.
I morgon är det tävling på gång men jag återkommer med resultat om någon nu skulle vara intresserad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar