torsdag 24 mars 2022

förnyelse



Idag fick jag med mig mannen på en inköpsrunda.
Det behövde förnyas lite i vår utemiljö. Våra "gamla" grillar  har hårt angripits båda av rost  men även av misskötsel. Två grillar kom med hem men även grillöverdrag, hopfällbar vattendunk, ny torkställning och så naturligtvis en hel del annat. 
Nu är både mannen och jag trötta i benen och har bestämt oss för att ha ett soffhäng innan våra gäster kommer. Jo, vi har bjudit in våra grannar på våfflor idag. Våfflor med grädde och sylt. Efter fikat blir det kortspel, 500. Nu gäller det att ladda så inte mannen vinner idag igen!

Någon promenad med lånehunden blir det inte idag, trots att vi så planerade imorse. Benen värker och humöret är nog inte på topp. Det får väl bli en annan dag.

Jag har plockat fram ett nytt pussel som jag tänkt börja på men redan efter ramen har jag bestämt mig för att lägga just detta pussel till handlingarna och välja ett annat. Kände instinktivt att detta pussel och jag inte trivdes med varandra. Tur man har att välja mellan.


Så har den tråkiga nyheten nått mig att Dagny gått ur tiden.
Dagny som ofta omnämnts som världens äldsta bloggare med sina 109 år. Nu hör jag nog snart själv till kategorin "äldsta bloggare" om än inte i världen så går det med raska steg ditåt.

Ni som kan vill och orkar, ge er ut och njut av våren.

Ett litet ordspråk som kanske passar någon:
 Den friske har många önskningar, den sjuke bara en!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar