tisdag 22 mars 2022

Gomorron

Vaknade till en vacker morgon. Solen redan uppe och det skvallras om en fin och varm dag. Låter toppen.
Det är interrnationella vattendagen idag. Så bra för jag jag dricker nästan uteslutande vatten numera.
Just nu serveras denna sort här på Casa Prelata.....


Sorterna varierar så snart blir det något annat.

Denna dag blir det en hel del aktiviteter för min del. 
Först blir det en tur till grannstaden för lite veckohandel. Sen kommer jag och två väninnor tillbringa eftermiddagen i våfflans goda sällskap. Det är ju snart våffeldagen så vi tjuvstarar lite.
Så idag kommer det inte bli tid för något nytt pussel. Det får väl hinnas med imorgon eller nästa dag kanske. Inte så brådskande. Hinner säkert med.

Igår var det full rulle här i huset. Först kom lånehunden med matte på besök, och efter en kort stund kom även en granne (som inte brukar komma) in för att påtala att mannen min än en gång glömt ljuset på bilen. Det är andra gången hon gör oss uppmärksamma på situationen. Snällt gjort av henne. Det blev en ganska lång stunds chat om lite av varje. Tänk vad vi är lyckliga som haft turen att få ett så trevligt boende med så fantastisk fina grannar.

Nä, nu  måste jag nog ta mig in i duschen och spola av nattens damm och svett.
Mannen och katten sover ännu. Det tar nog en stund innan dessa båda herrar sätter benen på golvet.
Katten förresten är ute mindre och mindre. Längst går han ut i trädgården och lapar lite sol sen är det sängen och sova som gäller igen. Mannen är ute lite längre, men då är det hästarna som gäller. Själv är jag nog ute minst. Kanske borde bli ändring.

Ha en fin dag och njut av våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar