fredag 26 februari 2016

två sportlovsbarn och en sportlovshund


Nu är det Skåningarnas tur att ha sin sportlovsvecka. Vad vädret beträffar kanske man kunde önska sig lite annorlunda. Kanske rent av lite snö för barnens skull, men det pratar vi så tyst om för om jag fick bestämma skulle det inte vara snö över huvud taget.
Lite orolig blev jag allt idag då det näst intill utan förvarning började snöa ymnigt. Nu varade ju inte snöfallet mer än max tio minuter sen var det borta igen och nu syns inte ett spår av ovädret.




Två barnbarn på besök några dagar. Så var det i vart fall tänkt. Nu blir det ju inte alltid som man tänkt så båda barnen har redan åkt hem igen.




Ett av barnen har ganska svår allergi (häst) och trots medicinering gick det inte att hålla tillbaka denna gång.
Tråkigt, för barnen älskar verkligen att vara med våra djur. Att inte gå till stallet och hästarna är ju inte lösningen eftersom hästhår och stöv alltid finns på våra kläder och skor med in, så är det ju bara.





Nu var det ju inte bara barnbarn som ville vara lite på landet hos farmor och farfar. Det samma fick gälla hunden Elsa, som förvisso tillhör en annan familj men som naturligtvis också alltid är välkommen.
Elsa gillar också att vara hos oss. Men, ser jag fel......känner hon sig lite besvärad över uppvaktningen från hennes son??


 Mysigare då att sitta tillsammans med alla inkl. farfar och kanske spana efter någon katt som kan jagas bort. Katter gillas nämligen inte.




Men bäst av allt är nog ändå att slå sig ner på soffan och tillsammans med farmor kolla på något häftigt djurprogram eller kanske lite underhållning. Här kan man ta en Power Nap när man vill för hit upp kommer inte de andra två jyckarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar