söndag 19 februari 2017

de´hade vi inte räknat med


Så var det ännu en deltävling i Mello i går. Denna gång var det dock lite annorlunda, eller rättare ganska så  ovanligt för inte är det varje gång en deltagare är åttiosjuår (87 år) gammal. Jo ni läste rätt. Owe Törnqvist som gjorde sitt första framträdande i mellosammanhang som artist har hunnit bli hela 87 år.  Vilken prestation!
Sen kan man ju naturligtvis fundera lite hur man vill kring valet att ev. skicka en så pass till åren kommen deltagare till detta stora jippo. Nu tänker jag helt på de påfrestningar O.T utsätts för.

Utanför vårt fönster är det idag långt ifrån den glamour som man kunde ana i Mello i går. Nä, här gäller regn och rusk. Ganska kallt regn som ibland tenderar att kännas lite som hagel.
Hästarna fick stanna inne idag. Mannen lite förkyld och tänkte sig en dag framför TV med hästsport (trav) och kanske lite repriser, själv tänkte jag städa lite i datorn. Nu kom allt på skam. Strax efter nio i morse blev jag uppringd av en föreningskollega som berättade att alla tre föreningar som delar hus hade under natten haft besök av oinbjudna och ovälkomna gäster. Inbrott med andra ord. Nu blev det ju till att fara iväg och kolla upp. Polis ganska snabbt på plats och i morgon får vi fortsätta med att röja upp när polisen tekniker gjort sitt.

Nu kommer jag dock att inta soffan för lite soffhäng och mys. Lite chips, choklad och glass ska hjälpa till att förgylla återstoden av denna söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar