fredag 28 juli 2023

Ännu ett veterinärbesök


Idag var det dags få Guldkattens böld bak örat att bli  undersökt och testad. Prover tagna och skickade till lab. Nu får vi vänta och se vad det ger. Vi kan nu bara hoppas på att det är något han kan leva med. Tyvärr hittade man lite orytmik på hjärtat. Vikten ville veterinären skulle minskas. Ja, vi får väl se hur det blir med allt det där.
För övrigt förstod vi långt ifrån allt veterinären försökte förmedla till oss. Hon talade supersnabbt på knagglig svenska blandat med hela meningar på engelska. Detta till det facila priset av 3500 svenska kronor.

Idag har vi lånehunden på besök. Hans husse och matte är på kalas så Alfons får stanna här hos oss. Här är ok att vara. Det bjuds på godis och middag. Går ingen nöd på en här inte.

Vädret idag är det bästa tänkbara. Sol och nästan vindstill, därtill en temperatur på ca 33 grader. Någon timma ute med lite dricka och några sidor i min bok sen får det bli en stund inomhus.

Nu blir det en stunds vila och sen kanske ytterligare en stund därute i trädgården. Gäller ta till vara sommarens fina väder.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar