lördag 22 juli 2023

att ha koll


Så var det lördag igen! Skiftande väder men full acceptabelt. Suttit ute en stund idag men jag väljer nog uterummet en dag som denna. Mannen just kört iväg til hästarna för att bege sig till tävlingsplatsen för dagen som är Klampenborg i Danmark. Några danska  slantar förväntar vi oss nog inte med hem idag. Det får väl bli som det blir.
Redan i morse tog mannen och jag en promenad för att köpa hem mer mat åt Guldkatten. Inte så lång promenad men 1 kilometer hit och dit så blir det snart lite sträcka av det.
Skönt att promenera när det inte är allt för varmt.
Sen blev det lite frukost åt mig och en liten andra frukost åt mannen. Man ska ha det gott!


Idag såg jag att vår "Hosta" nu blommar ordentligt. Faktiskt riktigt fina blommor om man tittar noga. Tyvärr ser jag inte efter så noga hur blommor och växter egentligen ser ut på nära håll. Ibland ser jag inte ens att de blommar eller dör. Jag är nog ingen trädgårdsmänniska, inga gröna fingrar här inte.

Igår blev detta pussel klart....
Med lite tur, tålamod och koll så gick det vägen även denna gång.


Det har tagit lite tid att få klart. Aningen klurigt på sina ställen. Detaljer på hundarna och det gröna gav mig lite besvär faktiskt, men nu är det klart och jag är så nöjd. Idag plockas kanske ett nytt fram. Vi får väl se.

Lite gofika sen är denna dagen hamn. Det blir inte mycket gjort om dagarna. Jag är lat, otroligt lat men det vill jag va.

Trevlig dag och helg på er.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar