tisdag 30 januari 2024

och dagarna går.......

Det har gått några dagar sen jag senast var  här på bloggen. Ibland är det mindre roligt eller så saknas det något att skriva om och då blir det ett uppehåll. 
I söndags, precis när mannen tänkt titta på Prix  d ´amèricque bstämde sig vår tv , efter en tids krasslighet, att helt avsluta sitt liv. 
Söndag och ingen tv!! Då blir det till att ringa grannarna och be om en spelkväll. men först iväg till elektronikaffären och köpa hem en ny tv.


Stort paket står här i vardagsrummet och väntar på sin tur att förgylla våra ensamma dagar.

När så måndagen kommer är det dags för, en i vårt tycke, avanserad installation. Några små detaljer återstår innan projektet är tillfuullo enligt önskemål .


hur som helst så står den här nu och vi kan åter slå oss ner i tv-soffan, sova gott till en film eller serie. Lugnet är återställt.

Nu åters tår bara ny dator, nytt fotoredigeringsprogram, ny elvisp, ny smartklocka och någon annan liten detalj som jag i skrivande stund glömt av.

Men jag vill ändå kika lite i backspegeln.
Idag är det  7 år sedan det var dags för återbesök  hos veterinären efter Franks akuta operation. Tror det ser ut  som Charlie lider lite med sin kompis som nu är sjuk



Vilka underbar hundar detta var. Saknar dem båda. 

Nä, nu ska jag diska lite, sen blir det nog något avsnitt på den nya tv:n.
Ha en härlig dag därute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar