söndag 11 februari 2024

Skrattfest med knorr

  

Jo, igår var det så dags för vår årliga skrattfest på Arlövs teater.
Först lite gott att äta. Det blev pizza som det oftast blir innan vi går på revyn. Har liksom blivit en tradition.
Eftersom vi vet att det är minst sagt svårt med p-platser så beslöt vi oss för att åka iväg i god tid. Med en restid på ca fem minuter och revystart 19.30 stack vi iväg ca 18.40. Mycket riktigt, ingen parkering nära teatern. Vi gav oss iväg  in på villagatorna i närheten och letade. Såg svårt ut. Men, lite längre bort fann vi en plats. Den tar vi. En lagom lång , lugn promenad till teatern och så var vi då framme.
Men, något såg galet ut. Entredörren stängd, inte låst men stängd vilket den aldrig brukar. Nåja in och så var vi ensamma i garderoben. Inte bara där, cafeet och kiosken också tomt och öde. Det ringer tre signaler och kioskvärdinnan säger att nu är det var tredje ringningen ocn nu är det endast 3 minuter till start!!!!
Men, Vad nu då????
Jo, Martin som var biljettansvarig hade sagt att det började 19.30 men i verkligheten började revyn 19.00!!!  Nu visade det sig att biljettkontrollanten redan gått hem så våra biljetter behövde vi visa ens. Vi han precis sätta rumporna på stolarna när ridån gick upp.
Så kan det ju också gå. 
Nu blev det en ganska rolig grej och det kommer prats mycket om detta. 
Revyn var bra och vi återkommer troligen även nästa år.


Nu tar mannen och jag en tur till grannstaden och svågern.
Sen serveras det Finsk korvsoppa här på Casa Prelata.
Blir nog god när den blir färdig.

Sköt om er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar