fredag 13 maj 2022

va försiktig.......




Vi bör vidta alla försiktighetsmått idag. Det är fredagen den 13:e!!
Gå inte under stegar, spotta tre gånger om du ser en svart katt, inga nycklar på bordet och framför allt inga krossade speglar för det kan ge sju års olycka. Ja, det är då mycket vi måste tänka på idag.
NU är det förstås forskat lite på just fredagen den 13:e och forskningen där visar att det är MINDRE olyckor just detta datum. Kan det bero på att vi lite tillmans är extra försiktiga denna dag. Då kanske vi borde intala oss att det är fredag den 13:e lite oftare, eller alltid.

Denna gråmulna dag blir det kanske lite trädgårdshäng med plantering. Kanske, kanske inte.
Sortera pusselbitar blir det i vart fall. Ännu har jag inte påbörjat nya boken. Kanske är det något som kan bli verklighet idag.

Fredagar är som vilken annan dag som helst för oss pensionärer. Bara lite tråkigare.

Så fylls ju nyherna med Nato-frågan. Ja eller nej?? Ja, det är kanske det som är just frågan.
Masked singers på TV ikväll. Ja, kan både ha och va utan. Jag tycker att jag känner att jag blivit väldigt lat. Inspiration saknas och glöden är borta. Till och med pusslandet känns mindre kul just nu. Får kanske ta en paus. Vet ju att pusselglädjen kommer tillbaka så det är väl bara att se tiden an.

Matlusten finns i vart fall kvar, så nu blir det frukost med mannen innan vi sticker till stan och köper lite mer blommor

Trevlig helg på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar