söndag 29 januari 2017

livet återvänder



Bland löv och torra kvistar stack de upp. Första vintergäcken för året. Då blir man glad, nu vet man att våren är på väg även om det kan dröja ett tag innan vårvärmen kommer och innan man kan vara något så när säker på att snö och frostrisk är över. Än är det långt kvar till riktiga våren men detta är ett underbart tecken.


Små solar sticker upp och gör både oss och hönsen glada. Just här är hönsens favoritplats, men det tycks inte som höns knaprar på dessa små blommor, kanske är de giftiga vad vet jag.


Min planering för dagen var annars att jag och mannen skulle fara iväg på hingstvisning men denna kvinna stannade kvar i sängen till klockan tio och då vart det lite sent att komma iväg. Det får väl bli en annan gång, ett annat år vi har ju ändå inte något sto till betäckning.


Det har ju hänt en hel del otrevliga saker för oss den senaste tiden (ganska länge) men ändå är jag säker på att bakom allt mörker, smuts och elände lyser en liten blomma upp och gör livet behagligare. Även i mörka tider är det bra att kunna se ljuset. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar