lördag 30 april 2022

sista dagen i April......

Många ska nog ut och fira Valborg vid tända bål ikväll. Så blir det inte för oss. Vi stannar hemma och grillar lite med vänner. Inte så illa det heller.
Igår grillade vi också, det blev korv med tillbehör innan kvällens batalj av kortspel startade.
Som alltid spelade vi två omgångar av 500. det blev girlpower!!


Idag finns endast resterna kvar. En urdrucken öl, lite kvarglömd läsk och så det viktigaste av allt. Beviset på att vi tjejer vann vars en omgång.

Idag är som bekant en helt annan dag.
Sängarna är renbäddade, tvättmaskinen arbetar för fullt och mannen käkar frukost.Snart ska jag göra min frukost som kommer bestå av två mackor och ett glas juice. Så börjar jag alltid dagen.

Efter en noggrann koll i vår klädkammare stod det klart att jag har allt för många pussel. Totalt över nittio!!! Jo nittio!
De som jag har lagt behöver jag inte mer så de håller jag som bäst på att ge bort, sälja eller skänka till Erikshjälpen. Älskar pussel men kan ju inte fylla huset med lagda pussel. Detta är dock inte detsamma som att jag har infört köpstopp. Nää, fler nya lär det bli.

Enligt min väderapp ska det fina vädret sluta, tillfälligtvis, idag så det gäller att ta vara på soltimmarna. Kanske blir det frukost ute.
Ha en fin valborg, var rädd om er själva och va rädd om alla djuren därute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar