onsdag 2 december 2015

Två hästar har avslutat sin tävlingssäsong



Måndag och det var tävlingar på Jägersro galopp. 
Lomax ( på bilden) startade på Jägersro för andra gången  i sitt liv ( tidigare  Klampenborg och Täby)
Lomax har verkligen gått från klarhet till klarhet sen han flyttade till Skåne från Täby för ca ett år sedan. Inte heller denna tävlingsdag gjorde han oss besvikna. 




Efter ett bra lopp slutade han trea vilket är en placering vi är mycket nöjda med. Glad ryttare och hästskötare. Tror hästen också är glad.



Boss, som inte startat på Jägersro på över ett år var nu åter på hemmabanan. Boss börjar bli till åren och med sina elva år skulle man tro att intresse och glöd från hästen avtagit men hästen är i mycket god form och är pigg, glad och som alltid med glimten i ögat. Här krävs som ofta två hästskötare att hålla koll på denna "ungdom".
Även han slutade på en mycket hedrande och oväntad tredjeplats.



Att det gick så bra för Boss idag är mer än över förväntan. Jägersro är inte hans favoritbana men han ser själv nöjd ut med prestationen. Han gjorde ett fantastiskt bra lopp.



  

Även efter loppet behövs det ibland två hästskötare att hålla lite koll på Boss. Boss är stark och har mycket egen vilja.
Två glada hästskötare tycks ta det med glädje.


                             B0ss = stark, Snäll och full av bus

Nu går både Lomax och Boss till vintervila. Förhoppningsvis kommer Lomax ut igen till våren. Hur det blir med Boss har vi ännu inte bestämt, men bli inte förvånade om hans namn åter igen dyker upp i startlistorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar