söndag 25 juni 2023

tror på rekord



De känns som det an bli rekordvarmt idag. Enligt väderprognos en 28 grader men jag undrar om det kommer räcka.

Igår var det premiär för årets sommarpratare. Det startade med Annie Lööf. Ja, vad ska jag säga. Så där. Visst, hon berättade om sin personliga resa när både hon och hennes ofödda barn höll på att mista livet. Tycker ändå att hon berättade lite stelt och som hon läste direkt från ett manus. Hennes låtval föll mig inte i smaken.

I denna värme som råder nu kan man mycket väl längta till havet. Det gör jag ibland, men är för lat att ta mig dit. Då får jag skylla mig själv
Men hav kan ju också va ett blomsterhav. Det kan jag också längta till. Så underbart att se ett fält fullt med vajande vallmo, det kan jag kalla blomsterhav.

Nu är snart årets midsommar förbi och det går mot ny arbetsvecka för en del men, många går nog också på semester nu när måndagen snart kommer.
Årets midsommar har vi spenderat med goda grannar över en bit mat och lite kortspel. Även bästa vännerna har gästat oss.
Så firar jag helst midsommar, lugn och ro. Ta det som det kommer.
Traditionen säger ju att man ska plocka sju sorters blommor att lägga under kudden stt sova på och så kankse drömma om sin drömprins. Så har jag aldrig gjort. Är nog för lat att leta.
Nä, då kan jag i stället lyssna på "sommaren är kort" med Ulf Lundell, detta till trots att han inte är en av mina fovoritartister.
Det bästa med första halvan av år 2023 är bland annat att mannen nu blivit friskförklarad från sin cancer. Det finns så mycket som är bra att det inte går att rangordna något. 
Hälsa för familj och vänner är det bästa och egentligen det enda som behövs.


Är det midsommar kan det kankse smaka med en midsommartårta. Så ksa det bli.

Ha en fortsatt fin helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar