onsdag 28 juni 2023

Sommarminne


Snart har det gått 6 år sen denna bild togs. Bergheim segrade i Göteborg. Gissa om alla var glada? Bilden är från augusti och ett soligt Göteborg. Av kläseln att döma ses det lite olika på varmt/kyligt. 
Nu finns inte Bergheim med oss längre men vi minns honom nu och för alltid skulle jag tro.  Just idag är det ett fint minne att glädjas åt.

Idag är det inte riktigt klart vad det ska bli för väder. Ska det bli sol, ska det bli regn eller ska det stanna vid mulet? Spekulationer onödiga, svaret får vi ju bortåt kvällen.

Så var det igår dags för den i mångas munnar omtalade premiären av allsång på skansen med Pernilla Wahlgren som programledare. Jag är ingen Wahlgren fan men måste tillstå att hon var bra. Gillade programmet som var både lättsamt och roligt. Det blir nog bra det här.
Så var det ännu en nypremiär. Det var Morden i midsommar som nu kommer med några nyinspelade avsnitt. Avsnittet igår var nog så där. Men, det var kanske inte programmets fel utan mer för att vi hade aningen strul med vår tv-sändning.  Det blir nog också bra framöver. Annars går det ju att streama.

Idag kan det hända att jag får gäster. Vår grannes 93 årig mamma vill så gärna komma och hälsa på oss, och det ska hon ju naturligtvis få.
Så ska mannen till optikern för synkontroll. Han tror att det kan va starr pågång.  
På väg hem ska han iväg och hämta biljetter till Svedala Rocken, ett mycket omtyckt inslag i sommarunderhållningen.
Senare ikväll blir vi med hund igen. Hunden Viking kommer för att stanna nära en vecka. Inget Guldkatten gillar men det går säkert bra.

Själv ska jag göra så lite som möjligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar