lördag 7 april 2012

tusen,tusen tack för en fantastisk kväll




Det började med lite snacks, dricka och mingel hemma hos M. Sen blev det dags för mat som intogs på restaurang. För min del blev det trerätters. Mätt så jag höll på att spricka men ner skulle allt, varända liten smula. Det var gott och tiden rusade iväg, allt för snart var det dags att bege sig till Arlövs teater för att där njuta av fantastisk underhållning. Nu var det ju förståss deras nyårsrevy men vi fick inte tag i biljetter på någon tidigare föreställning som också passade oss alla. Men julen varar ju fram till påska så det kan vääl tyckas rätt okey ändå.
Arlövs revyn som iår gjorde sitt 18 revyår var nog den bästa vi sett. Siw Malmkvist var årets gästartist och trots att hon nu kommit upp i, låt oss kalla det, övre tonåren  är hon magnifik på scen. Sån värme och glädje.
Vilket nummer som var bäst har jag svårt att bestämma mej för för alla var faktiskt riktigt bra men kanske ändå Jenni Rosengren som finsk mångbarnsmamma med ett kraftigt språk med finsk brytning , numret är kraftfullt och suveränt. Numret som gestaltade Björn Ranelid satt perfekt liksom Zlatan sketchen.
Men kanske en avklädd Svea Olsson var kvällens största överrasning.
Vi återkommer gärna och skall ligga i startgroparna när biljetterna släpps till 19 årgången.....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar