lördag 11 februari 2012

Fram med pumpen, på med halsbandet



Nu skulle här cyklas för hundarna behöver verkligen lite motion ( läs matte behöver massor av motion)
Eftersom cykeln stått i garaget med lite snålt med luft i slangarna och pumpen har inte gått att finna så därför har det inte på en tid ( läs längre tid) blivit något cyklande av.

Idag bestämde jag mej för att dra in till byn och köpa en ny cykelpump och så blev det. En ny fin hopfällbar modern pump fick det bli. Hem som tåget och jagade genast ut sambon att iordningställa träningsredskapet ( läs cykeln). Men för att orka måste jag först stoppa i mej lite näring ( läs en större portion bryle´pudding, en rest från igår) Nu var jag klar!

Fram med hundhalsband och koppel till båda hundarna men det var bara den ena som skulle motioneras med cykel den andra fick ta en mer stillsam promenad med husse. Eftersom han är lite till åren, lite för tung och inte cyklat eller motionerat något nämvärt tidigare så fick det stanna vid en promenad. Det jag nu beskriver gäller alltså hunden, inte husse.
Jycken har bara cyklat en gång tidigare men tycker det är kul och uppför sig fint. Det blev en kort tur för att inte överanstränga eller rent av skada den ovana hunden ( det samma gäller väl också för mej)

Nu känner jag mej nyttig och som en bra hundägare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar