onsdag 27 mars 2019

att minnas tillbaka



Det har gått några år sedan denna bild togs. Charlie, som var ganska ung då, ligger lugnt och gnager på sin pinne. Visserligen en pinne i storformt men den ska inte delas med någon. Inte ens med Arro som nog gärna skulle villa smaka. Arro, som sedan en hel del år är borta, var nog en av hundvärldens snällaste schäfrar. Alltid glad och pigg. Inte sen att hitta på bus och gjorde ofta att man slet sitt hår i förtvivlan över allt upptag han kunde hitta på.
När barnbarnet Julia, på bilden mycket ung, var hos oss tog hon gärna  kommandot över hundarna. I vart fall över Arro som gärna löd hennes kommando och följde henne som en skugga. Det fanns något speciellt mellan dom.
Nu är Julia stor och har egen hund. Rockie som är både stor, stark, pigg och livlig men precis som Arro, en riktigt snäll och vänlig hund.
Charlie då, jo han är väl som då. Snäll, lugn och ligger gärna kvar och vilar. Pinnar är inte så intressant längre, nu gäller en skön vila i trädgården om vädret tillåter och att gräva hålor i gräsmattan.

Han är gammal och tillåts det mesta....det vet han om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar