lördag 9 mars 2019

utmaningen fortsätter......

Utmaningen jag antog förra veckan kör jag ännu en gång. Alltså tre bilder på samma bokstav, denna gång blir det bokstaven B. Nu tänker jag inte köra hela alfabetet om ni tror det, men någon bokstav till kanske. Vi får väl se.

Först ut blir dessa söta Blommor som ska bli planterade senare idag, eller möjligen i morgon. Vädret idag gör en inte särskilt sugen på att plantera vårblommor.



Mannen ska iväg med hästarna och träna idag och om jag tänker rätt kommer det att ta det mesta av dagen. Ensam hemma med andra ord. Då kan kan det bli ett vkopplande bad.

Nästa bild blir Badskum.


Att ligga i ett varmt bad omgiven av massor av skum kan kanske kännas helt ok, även om jag inte är en badmänniska. Gillar egentligen inte bada i kar. Då ska det vara större kar, typ badtunna eller spa.

Tredje bilden blir Bok


Att ta med en bra bok i badet gör det mera uthärdligt och avkopplande för min del. Nu kan jag slappna av, fundera över vem som är brottslingen och vad är motivet.
Det är den här typen av böcker som jag helst läser. 
Spänning!

Innan allt detta ska hända måste en del dagliga sysslor skötas om. Som t.ex en andra frukost bestående av en rejäl tallrik havregrynsgröt med en klick smör och kanske lite socker eller sirap. Goda grejer det där!!
Tills vi hörs, håll er inomhus om ni kan. Ni bli rejält blöta annars. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar