söndag 10 oktober 2021

lätt denna gång......




Att veckans bildgåta var lätt råder inget tvivel om.
Tre snabba svar och alla rätta.
svaret var naturligtvis potatisstöt och först med rätt svar denna gång var Anna.
Grattis Anna. Du har vunnit en valfri resa den 30/2 2022.


Men, idag är en helt annan dag. Har tyvärr plockat ner mitt ofärdiga pussel idag.


Synen klarar inte av de ljusa bitarnas nyanser. Det blir allt för svårt för mig att urskilja. Synd, men det är ju sånt som händer. Nu är det två pussel som jag inte genomfört. Ganska bra resultat trots allt.
Det är bara att ta nya tag med ett nytt pussel.

Det ser ut att bli en vacker höstdag idag. Utanför mitt fönster skiner en svag sol, inga rörelser i träd och buskar och en temperatur på 8 grader just nu. Dagstemperaturen ska visst upp till ca 13 grader. Det är inte så mycket men det får vi ta. Lite längre bort mot horisonten ser jag tecken på en mörknande himmel. Kan det va regn på väg? Nä, det vill jag ändå inte tro.

Om knappa tre månader är det dags för mig att fylla år igen. Men, jag kommer dra av ett år från min ålder för att jag knappt kunde utnyttja förra året.
Det var ju då som så många av oss blev avstängda från så mycket. Lite utestängda från livets härligheter.
Inga kalas, inget julfirande i "rätta" bemärkelsen och inga resor och semestrar. Nu funkade det bra ändå och det mesta saknade jag inte. Många av Covidrutinerna kommer stanna kvar i mitt leverna lång tid framöver.

Denna söndag ska mannen och jag kolla på galopptävlingar på tv. Sen blir det inte mycket mer aktiviteter. Boken jag vill/ska läsa färdig får vänta ännu några dagar.

Om i inget har att göra denna söndag kan ni klura lite på denna " Vilket vapen finns inte i Afrika??!


Ha en fin söndag.
Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar