tisdag 12 oktober 2021

sockerfria dagen......



Det borde inte va något socker idag på sockerfria dagen. Tyvärr kommer en hel del tomma kalorier trilla ner i mannens och min mage idag. Kalorier i form av biskvier. 

Denna underbara höstdag har jag spenderat några timmar av i vårt uterum. Solstolen har jag dock fått dela med Guldkatten. Gäller passa på att ta plats när katten inte är där.

Jag vill inte va trendig men det slår mig att vi drivs en hel del av trender och modenycker.
Det har varit populärt att inreda och dekorera med stegar, helst gamla och med tydlig patina. För några år sedan skulle det va kristallkronor lite varstans, gärna i badrum. I många inredningstidningar har det visats spaltmetrar av inredningar med korgmöbler. För nu, ganska längesedan, skulle ett respekterat hem kunna visa upp så mycket koppar det bara gick. Det är ute nu igen och priserna har därmed dalat. Fortfarande är det Vintage och loppisprylar som är inne. Inte helt fel tänk att återanvända saker och ting. Allt blir ju inte sämre för att det är begagnat. Dock är dessa så kallade loppisfynd ibland lika dyra eller dyrare än nyköpta. 
Själv älskar jag loppis och köper nästan alltid på mig något vid dessa besök.

Nä, nu ska jag inte grotta ner mig mer idetta. Jag ger mig ut i uterummet och lägger några pusselbitar i mitt loppisfynd.

Snart kvällsfika. Då är det dags.
Dessa läckerheter ska ätas ikväll utan respekt för den sockerfria dagen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar