söndag 24 september 2023

tillbaka



Så är jag tillbaka efter nästan en veckas bortavaro. Allt har sin tid och det har varit lite mycket nu. Både bra och dåligt.
Morgonen startade jag och mannen med en liten promenad i vårt närområde. Här var det gäss på rad. Gässen och ankorna här är ett mycket trevligt inslag. Finns här året efter år. 

I veckan som kommer blir det lite träffar med vänner. Lite fika på stan och annat kul ska det bli. Alltid roligt att träffa de som jag känt så länge och även jobbat med. Även nya vänner är så klart kul at träffa. 
Spelkvälar har det också blivit och blir så även kommande vecka.
Spela kort och lägga pussel tillhör mina favoritsysselsättningar för tillfället, och har gjort länge. Spela kort är toppen då både träffar man vänner och samtidigt har en aktivitet tillsammans.
Senaste pusslet som blev klart lads till handlingarna för tre dagar sedan. Nytt pågång


Det var ett superroligt pussel att lägga. Ville nästan inte att det skulle bli klart, men tanken med att lägga pussel är ju just att få det löst.

På tal om pussel så köpte jag ännu ett pussel härmdagen, trots att jag har köpstopp för pussel. Köpstoppet har jag gett mig själv eftersom jag har så många olagda. Men, detta kunde jag inte motså. Så charmigt. Och helt oanvänt i orginalförpackning.


Men, det dröjer nog innan jag ger mig på detta. Många andra står på tur. Nån ordning får det väl va.

Nu tackar jag för mig och möjligen återkommer jag på tisdag. Imorgon, måndag har jag annat för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar