söndag 4 september 2022

en toppendag


igår valde Guldkatten att ta plats lite högre upp om det nu var så att gästerna vill ta sig för att försöka klappa honom.
Idag är det ju hittekattens dag och visst platsar han väl där. När vi flyttat till Ingatorp hittade vi honom tillsammans med mamma och sysken på höloftet. Det är nu snart tolv år sedan.
Gästerna igår var våra grannar som kom in på lite spelkväll. Spelet slutade med en vinst för mannen och en för grannfrun. Alltså, ingen vinst åt undertecknad.
Häromdagen köpte jag abonnemang på discovery+, det blev en sen kväll/natt igår. Först 12 20 stängde jag av tv:n och gick upp till min säng. Känner mig lite bakfull idag. Detta utan att druckit en endaste centiliter. Billig fylla skulle man kunna säga.

Mannen har gett sig iväg med häst till Klampenborg för tävling. På pappret ser uppgiften tuff ut, men som tidigare sagts, alla lopp ska ju ridas.

på tal om min vikt som jag lite flyktigt behandlade här på bloggen igår.....


Alltid när jag bestämt mig för att äta lite nyttigt så kommer det en påsk, en jul, en sommar, en tisdag eller en söndag och förstör allting.
Det får väl hänföras till sabotage?

Medan jag suttit här och plitat ner mina bokstäver till ord har pållen nu kommit i mål. Han slutade
2a, en supperfin insats. Bra jobbat av hästen och mycket bra ridit av jockyn

2 kommentarer: